ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ

IMG_9488

 

Краљевски Ред Витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и снажне вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придруже фестивалу витештва са најдужом традицијом – ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 (31. Март и 01. Април, Београдска Тврђава).

ВИТЕЗ ФЕСТ је мултимедијални витешки фестивал који се одржава на велики празник деце – Врбицу/Цвети на Београдској тврђави. Пoд слoгaнoм: „КЛИНЦИ И КЛИНЦEЗE, ПOСTAНИTE ПРИНЧEВИ И ПРИНЦEЗE!“, oживљава праву, правцату мoдeрну интерактивну бajку. Витезови, племкиње, принчеви и принцезе у средњовековним одорама, на простору витешког Београда из 15. века, многобројним посетиоцима, туристима, медијима представиће Србију у новом руху – као земљу витештва у свим сегментима друштва.

 slika2

Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно представљати витешку Србију Деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство Кнегиње Линде Карађорђевић и њених синова принчева Ђорђа и Михајла.

IMG_9528

 

Пракса се може обављати у следећим секторима:
1.Сектор програма
2.Сектор продукције
3.Сектор маркетинга
4.Сектор администрације

Трајање ангажовања: 01.02. – 01.04.

Kампања: Асистирање у ПР-у, новинарству, промоцији на интернету преко друштвених мрежа и по одређеним локацијама у граду, волонтери у одежди Витез Феста (брендиране мајице, витешки костими, племићке одоре, фотографисање и комуницирање са децом, туристима и пролазницима, дељење флајера, позирање и сл)

Радно време: У зависности од задужења 2-4 сата дневно, а може и по договору (09 – 22:30ч)

На самом фестивалу: Асистирање у свим секторима фестивала (ПР, новинарство, дочек и координација учесника и сарадника, комуникација и размена информација и новости са посетиоцима, чување штандова, шатора, вредних ствари, техничко асистирање код бине, преношење и намештање безбедоносних ограда, помагање у намештању штандова, изложбених простора, макета, доношење и одношење хране и пића сарадницима и сл.

DSC07467

 

 

Радно време: 2-6 сати дневно (по договору 08 – 21ч)

Сви волонтери ће добити Сертификат о волонтирању.

Начин пријаве: Краћу биографију (са фотографијом) послати на мејл адресу volonteri@vitezfest.org. Молимо да у пријави наведете слободно време које можете посветити фестивалу (на дневном нивоу, физички и онлајн).

У нади, вери и љубави да ћемо се сабрати око овог витешког пројекта, желимо вам витешку добродошлицу!