МЕДИЈИ

Контакт: mediji@vitezfest.org

ВИТЕЗ ФЕСТ 2017. Прес клипинг
Погледај ОВДЕ

promo spot KNIGHT FEST 2019 / најавни спот ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – 2мин 18 сек

jingle KNIGHT FEST 2019 / џингл ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – 30сек

jingle KNIGHT FEST 2019 / џингл ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – 20сек

KNIGHT FEST 2019 – KNIGHT SONG 2019 / ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – ВИТЕШКА ПЕСМА 2019 – 3 min 14

KNIGHT FEST 2019 – KNIGHT SONG 2019 teaser / ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – ВИТЕШКА ПЕСМА 2019  скраћено – 31 sec

KNIGHT FEST 2018 Best moments – short / ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 најбољи моменти – 6:01 min

KNIGHT FEST 2018 Best moments – long / ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 најбољи моменти – 18:30 min

ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 – ВИТЕШКА ПЕСМА – 3мин 14сек

ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 најавни спот – 2мин 21сек

ПОДСЕТИМО СЕ: ВИТЕЗ ФЕСТ 2017 – НАЈБОЉИ МОМЕНТИ – филмска репортажа – 43мин 57сек

ДОБРОДОШЛИ НА ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 – џингл – 22сек