Контакт: mediji@vitezfest.org

 

ВИТЕЗ ФЕСТ 2017. Прес клипинг
Погледај ОВДЕ

 

 

ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 – ВИТЕШКА ПЕСМА – 3мин 14сек
 

 

ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 најавни спот – 2мин 21сек
 

 

ПОДСЕТИМО СЕ: ВИТЕЗ ФЕСТ 2017 – НАЈБОЉИ МОМЕНТИ – филмска репортажа – 43мин 57сек
 

 

ДОБРОДОШЛИ НА ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 – џингл – 22сек
 

 

МЕДИМУС ФЕСТИВАЛ – ПРИЗРЕН 2018
ВИТЕЗ ФЕСТ 2018 – КОТОР ГРАД ВИТЕЗОВА
ДОБРОДОШЛИ НА ВИТЕЗ ФЕСТ 2018
—————————————————–
ПРАТИТЕ ВИТЕЗ ФЕСТ НА ФЕЈСБУКУ!

 

 

 


ВИТЕЗ ФЕСТ 2018