ВИТЕЗ ФЕСТ (ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА XIV) – ВИТЕЗ ФЕСТ 2017 – Свечана Додела Признања и уручивање мача Златни Витез Стефан Деспот

ВИТЕЗ ФЕСТ (ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА XIV) – ВИТЕЗ ФЕСТ 2017 – Свечана Додела Признања и уручивање мача Златни Витез Стефан Деспот