ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ ЗА ДЕЦУ

ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ ЗА ДЕЦУ

ВИТЕЗ ФЕСТ 2019 – ОТВОРЕНИ КОНКУРСИ ЗА ДЕЦУ: ЗА НАЈЛЕПШУ ПЕСМУ И ЗА НАЈЛЕПШИ КОСТИМ!

Пажња, пажња!

Драги наши, добродошли на Витез Фест 2019!

Краљевски Ред Витезова и међународни фестивал витешке културе и традиције „ВИТЕЗ ФЕСТ 2019., вас позивају да учествујете у 3. Витешком конкурсу, под традиционалним слоганом:

„Клинци и клинцезе – постаните принчеви и принцезе“!

1) Уколико лепо пишете – пошаљите нам Вашу најлепшу песму о витезовима и принцезама.

2) Такође, позивамо вас да се такмичите за најлепши костим витеза/принца или најлепши костим принцезе који ћете направити сами, или уз помоћ Ваших родитеља.

Допустите да вас ваша машта и креативност воде заједно са нама у праву српску бајку, на место замка нашег највећег витеза и владара, Деспота Стефана Лазаравећа, на Београдску тврђаву.


Одлуку о победницима донеће наш краљевски и витешки жири: Управни Одбор Краљевског Реда Витезова, на челу са оснивачима Његовим Краљевским Височанствима Принцезом Линдом, принцом Ђорђем, принцеза Фелон Карађорђевић, као и наши најугледнији дечији ствараоци.

Молимо да своје песме и фотографије костима пошаљете на мејл адресу konkurs@vitezfest.org најкасније до 01. априла 2019.године, са контакт подацима.

Победнике конкурса ћемо лично обавестити, а награде ће бити додељене на 2. дан фестивала у недељу 21.априла, на празнику Цвети, на Београдској тврђави.

Драги клинци и клинцезе, будући витезови и принцезе, видимо се и сви заједно дружимо се на бајковитом ВИТЕЗ ФЕСТ-у!