„ВИТЕЗ ФЕСТ 2023“ – НЕДЕЉА ВИТЕШТВА -ЕКСКАЛИБУР (САД 1981)

„ВИТЕЗ ФЕСТ 2023“ – НЕДЕЉА ВИТЕШТВА -ЕКСКАЛИБУР (САД 1981)

ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ Њ.К.В. КНЕГИЊЕ ЛИНДЕ КАРАЂОРЂЕВИЋ
КРАЉЕВСКИ РЕД ВИTEЗОВА
СА ПОДРШКОМ ГО СТАРИ ГРАД
ПРЕДСТАВЉА
НЕДЕЉА ВИТЕШТВА
03. – 07. април
СЕКТОРИ ВИТЕЗ АКАДЕМИЈА / ВИТЕЗ ФИЛМ
ВИТЕЗ АКАДЕМИЈА
ВИТЕЗ ФИЛМ
ЈУГОСЛОВЕНСКА КИНОТЕКА
Витешки филмови
Петак 07.04. у 17:30, Музеј Југословенске кинотеке, Косовска 11
Бесплатна пројекција филма :
ЕКСКАЛИБУР
(САД 1981)
Excalibur
Ул. Најџел Тери (Nigel Terry), Хелен Мирен (Helen Mirren
р. Џон Борман (John Boorman)