„ВИТЕЗ ФЕСТ 2023“ – НЕДЕЉА ВИТЕШТВА – ПРИКРИВЕНИ ТИГАР, СКРИВЕНИ ЗМАЈ (САД, ТАЈВАН, ХОНГ КОНГ, КИНА 2000)

„ВИТЕЗ ФЕСТ 2023“ – НЕДЕЉА ВИТЕШТВА – ПРИКРИВЕНИ ТИГАР, СКРИВЕНИ ЗМАЈ (САД, ТАЈВАН, ХОНГ КОНГ, КИНА 2000)

ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ Њ.К.В. КНЕГИЊЕ ЛИНДЕ КАРАЂОРЂЕВИЋ
КРАЉЕВСКИ РЕД ВИTEЗОВА
СА ПОДРШКОМ ГО СТАРИ ГРАД
ПРЕДСТАВЉА
НЕДЕЉА ВИТЕШТВА
03. – 07. април
СЕКТОРИ ВИТЕЗ АКАДЕМИЈА / ВИТЕЗ ФИЛМ
ВИТЕЗ АКАДЕМИЈА
Петак 07.04. у 20:00, Музеј Југословенске кинотеке, Косовска 11
ПРИКРИВЕНИ ТИГАР, СКРИВЕНИ ЗМАЈ
(САД, ТАЈВАН, ХОНГ КОНГ, КИНА 2000)
Crouching Tiger, Hidden Dragon
Wo hu cang long
Ул. Чау Јун-Фат (Chow Yun-fat)), Мишел Јео Чу-Кен (Michelle Yeoh Choo-Kheng)
р. Анг Ли (Ang Lee)