КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРЕ НА ВИТЕЗ ФЕСТУ 2022

КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРЕ НА ВИТЕЗ ФЕСТУ 2022

Краљевски ред витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придруже Фестивалу витештва са најдужом традицијом – Витез ФЕСТ-у 2022 («Недеља витештва» 11.- 15. Април / Фестивал на Београдској Тврђави 16. – 17. април).
“Витез Фест” је међународни витешки фестивал који се, у сарадњи са Градом Београдом, ЈП Београдска тврђава, ГО Стари Град, Туристичком организацијом Србије, а са благословом Његове Светости Патријарха српског, под покровитељством Њ.К.В Кнегиње Линде Карађорђевић, одржава на велики празник деце – Врбицу / Цвети на Београдској тврђави. Под слоганом: “КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ, ПОСТАНИТЕ ПРИНЧЕВИ У ПРИНЦЕЗЕ!”, оживљава праву модерну интерактивну бајку. Витезови, племкиње, принчеви и принцезе у средњевековним одорама, на простору витешког Београда из 15. века, многобројним посетиоцима, туристима, медијима представиће Србију у новом руху – као земљу витештва у свим сегментима друштва.
Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно престављати витешку Србију Деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство Књегиње Линде Карађорђевић и њених Принчева Ђорђа и Михајла.
Волонтирање се може обављати у следећим секторима:
1. Сектор програма
2. Сектор продукције
3. Сектор маркетинга
4. Сектор администрације
Опис задужења:
Трајање ангажовања: 01.03. – 10.05.
Кампања: Асистирање у ПР-у, изради апликације, менаџменту организације, аудио и видео продукцији, сценографији, костимографији, новинарству, промоцији на интернету преко друштвених мрежа и по одређеним локацијама у граду, волонтери у одежди Витез Феста (брендиране мајице, витешки костими, племићке одоре, фотографисање и комуницирање са децом, туристима и пролазницима, дељење флајера, позирање и сл)
Радно време: У зависности од задужења 2-4 сата дневно, а може и по договору (09 – 22:30ч)
На самом фестивалу: Асистирање у свим секторима фестивала (ПР, новинарство, дочек и координација учесника и сарадника, комуникација и размена информација и новости са посетиоцима, чување штандова, шатора, вредних ствари, техничко асистирање код бине, преношење и намештање безбедносних ограда, помагање у намештању штандова, изложбених простора, макета, доношење и одношење хране и пића сарадницима и сл.
Радно време: 2-6 сати дневно (по договору 08 – 21č)
Сви волонтери ће добити сертификат.
Начин пријаве: Краћу биографију (са фотографијом) послати на мејл адресу volonteri@vitezfest.org. Молимо да у пријави наведете слободно време које можете посветити фестивалу(на дневном нивоу физички и онлајн).У нади, вери и љубави да ћемо се сабрати око овог витешког пројекта, желимо вам витешку добродошлицу!
Фејсбук страна: https://www.facebook.com/vitezfest/
Сајт Витез Феста: http://vitezfest.org/srb/
Сајт Краљевског Реда Витезова: http://www.kraljevskiredvitezova.org/
Јутјуб Краљевског Реда Витезова: https://www.youtube.com/user/KraljevskiRedVitezov/videos